En levende bydel får nyt vartegn

100 LEJEBOLIGER – FREDERIKSBJERG – AARHUS

Det er ekstremt sjældent, at der nybygges på Frederiksbjerg, der afslutter Aarhus C mod syd, og som grænser op til Marselisborgskovene.

Og endnu mere sjældent i netop denne centrale del af Frederiksbjerg, der er karakteriseret ved sine velholdte gadeforløb med smukke etageejendomme i tegl.

Derfor gør vi os ekstra umage. Vi gør det grønt, og vi gør det med fællesskabet i centrum. Vi har valgt den cirkulære form, der skiller sig ud, der omfavner – og som ved sin nedtrapning fra syv til tre etager åbner sig mod området.

Her skal ikke udkæmpes gladiatorkampe, snarere udgør Colosseum et nyt forum for fællesskab og moderne levevis for de i alt 100 moderne lejeboliger for studerende og for unge par.

Et nyt vartegn for området, et vartegn for fællesskab.

Du har aldrig mere end 10 minutters gang til en specialøl, et koldt glas hvidvin eller en god kop kaffe

Barista kaffe rundt om hjørnet


Fra de øverste etager i Colosseum kan du se over til Ingerslevs Boulevard, der er en af de charmerende indkøbsgader på Frederiksbjerg, hvor der to gange om ugen er torvedage. Her kan du købe smukke blomster, mejeriprodukter fra mikro-mejerister, økologiske grønsager, frisk fisk og lækre slagtervarer.

Eller du kan nyde en kop kaffe og en croissant på en af de mange cafeer, der er på boulevarden, eller i gaderne omkring Colosseum. Har du lyst til at spise ude, kan du på fem minutter gå hen til Aarhus’ hippe restaurant-gade, Jægergårdsgade, der også frister med en række små specialforretninger. Du har således aldrig mere end 5 minutters gang til en specialøl eller et koldt glas hvidvin.

Se en video af området

En aktiv hverdag


Er du til fodbold, basket, håndbold, svømning eller måske fitness? Colosseum er direkte nabo til ASAs fodboldbaner, der leder videre hen til Frederiksbjerg Idrætscenter, og et par gader væk kan du træne i fitnesscenter. Således er du altid i nærheden af en bred vifte af idrætstilbud.

Hop I bølgen blå


Du fornemmer det straks, når du bor på Frederiksbjerg. Du får glæde af nærheden til både by, skov, strand og bugt. Måske et skovbad i Marselisborgskovenes imponerende bøgeskov er det, der gør din dag grønnere og bedre. Eller en kort gåtur til Tangkrogen, hvor du kan bade, gå en tur videre ned til Marselisborg Lystbådehavn, fortsætte langs stranden ud til Ballehage eller stoppe ind ved Kajakklubben og lære at sejle kajak med din nabo.

Når du bor i Colosseum er naturen inde for meget kort rækkevidde – og fra de øverste etager og tagterrasser kan du opleve en fantastisk udsigt til både byen, skoven og bugten.