Den perfekte delelejlighed eller til parret/singlen, som prioriterer beliggenhed og fællesskab højt

Bestil en fremvisning i dag og se Aarhus’ måske mest spektakulære byggeri med udsigt til vand, skov og by

Udfyld formularen og bliv inviteret til åbent hus d. 26 juni kl 11:30 – 12:30. Du har også mulighed for at booke en personlig fremvisning. 
  Rummelig køkken-alrum

  Med plads til sofa

  7 Fælles tagterrasser

  Med fantastisk udsigt

  Private altaner

  Til alle boliger

  Colosseum – Her får du mere, end du forventer

  Brutto/netto-forholdet i ejendommen er optimalt, hvilket betyder, at boligen er større, end den fremgår på plantegningen. Køkken-alrummet er indrettet således, at der ikke kun er plads til et lille spisebord med bord, men også plads til et hyggehjørne med en sofa, to lænestole og et sofabord.

  Udover alle fordelene ved selve byggeriet, vil SØM sørge for, at der de første 14 dage fra 1/8 vil være en vicevært til stede som kan hjælpe dig et par timer med at hænge diverse ting op på væggene. Der vil også være mulighed for tilkøb af en SØM boligpakke som er skræddersyet til lejemålet til favorable priser.

  Skriv dig op på interesselisten eller bestil en fremvisning allerede og få alle fordelene tilsendt på mail. 

  Fra kr. 7.500,- / md.
  Derudover får du:
  < Træk >

  Hop I bølgen blå

  Du fornemmer det straks, når du bor på Frederiksbjerg. Du får glæde af nærheden til både by, skov, strand og bugt. Måske et skovbad i Marselisborgskovenes imponerende bøgeskov er det, der gør din dag grønnere og bedre. Eller en kort gåtur til Tangkrogen, hvor du kan bade, gå en tur videre ned til Marselisborg Lystbådehavn, fortsætte langs stranden ud til Ballehage eller stoppe ind ved Kajakklubben og lære at sejle kajak med din nabo.

  Når du bor i Colosseum er naturen inde for meget kort rækkevidde – og fra de øverste etager og tagterrasser kan du opleve en fantastisk udsigt til både byen, skoven og bugten.

  Boligvælger

  Har du yderligere spørgsmål?

  Så kontakt Danbolig på

  eller send en mail på aarhus.projektsalg@danbolig.dk